Sommarbiljetten

Res så mycket du vill i Skåne mellan 15 juni och 15 augusti för 699 kronor med sommarbiljetten.

Sommarbiljetten gäller för fritt resande mellan 15 juni och 15 augusti inom Skåne. Biljetten gäller på alla linjer som trafikeras av Skånetrafiken med stadsbussar, regionbussar, Öresundståg, Pågatågen, Krösatågen och närtrafik som körs av taxi. Sommarbiljetten är inte personlig.

Sommarbiljetten passar perfekt för er som reser tillsammans. Den gäller för max tre personer varav högst en får ha fyllt 20 år. Villkoret är att man reser tillsammans hela vägen.

Köp sommarbiljetten

Sommarbiljetten går att köpa från och med 25 maj och kostar 699 kronor. Enklast köper du den i vår app.

Vill du ha biljetten på ett Jojo-kort kan du köpa den på Skånetrafikens kundcenter på Malmö C, Lund C, Kristianstad C eller Helsingborg C, eller hos någon av våra återförsäljare.

I år kan du inte köpa sommarbiljetten här på skånetrafiken.se.

Klicka här för att hitta våra säljställen.

Låna ut din appbiljett

Har du en aktiv sommarbiljett i Skånetrafikens app kan du välja att låna ut den när man inte själv behöver den. Allt du behöver göra är att logga in på Mitt konto i appen. Du kan låna ut din biljett en gång per dygn och den är alltid utlånad minst fyra timmar.

Klicka här för att läsa mer.

Rabatt för cykeln

Under perioden 16 juni till 17 augusti kan man, i mån av plats, ta med sig cykel på regionbuss och tåg till halva priset (ordinarie pris motsvarar en barnbiljett). Rabatten får du genom att köpa cykelbiljett i en biljettautomat.