Jojo Klassresor

Jojo Klassresor hör till ett resekonto som skolan själv sköter. Tjänsten är kostnadsfri. Det är möjligt att ha flera kort på samma konto. Om det finns pengar insatta är det bara att boka och resa.

Jojo Klassresor ger upp till 50 procents rabatt på resor från klockan 9 till 15 och mellan klockan 18.30 och till 00.00 året runt. Kortet är inte bundet till terminen.

Jojo Klassresor tas bort 30 juni 2018

Vi håller just nu på att införa ett nytt biljettsystem där Skånetrafiken-appen är den första delen. Därför har det bestämts att Jojo Klassresor tas bort den 30 juni 2018. Era Jojo Klassresor-kort slutar dock att gälla redan 1 juni och fram till 30 juni använder ni er bokningsbekräftelse som biljett.

Efter 30 juni går det inte längre att resa med Jojo Klassresor.

Pengar som finns kvar på resekontot den 1 juli kommer att föras över till Jojo Reskassa-kort och skickas till er. Information om detta har skickats ut till alla skolor som har konton.

I fortsättningen hänvisar vi till våra andra kort och biljetter. Till exempel Jojo Reskassa, Jojo FöretagFlex eller våra appar. Med Skånetrafiken-appen får alla under 20 år 40 procent rabatt och köper ni en gemensam biljett får ni ytterligare 25 procent rabatt. Kom också ihåg att alla barn under sju år reser gratis inom Skåne och alltså inte behöver någon biljett.

Med anledning av att Jojo Klassresor snart försvinner är det inte längre möjligt för nya användare att registrera sig.

Boka Jojo Klassresor

  • Du behöver inloggningsuppgifter till en webbsida för att boka. Kontakta supporten på telefon 0771 - 21 00 07 eller mejla klassresor@skanetrafiken.se för att få inloggningen.
  • Sedan kan skolans personal fylla på pengar på resekontot och boka in resor. Här kan du som har inloggning för Jojo Klassresor boka en resa:

http://klasskort.skanetrafiken.se

Ladda Jojo Klassresor 

Logga in här

Skolans administratör för Jojo Klassresor och resekontot kan göra en insättning. Det går också att ordna rättigheter för att boka resor och annat här: 
https://boomerang.skanetrafiken.se

Kontakta oss

Är det problem att logga in? Har du andra frågor om Jojo Klassresor? Kontakta supporten på telefon 0771 - 21 00 07 eller mejla klassresor@skanetrafiken.se