Reseanmälan för grupp

Tjänsten är tyvärr inte tillgänglig för närvarande.

På grund av pågående coronapandemi jobbar vi hårt för att spara på resurser och skapa uthållighet i trafiken. Därför pausas nu möjlighet till reseanmälan. Vi återkommer med information när tjänsten är igång som vanligt igen.

Om ni är en grupp på 10 personer eller fler som ska resa tillsammans är det bäst att ni föranmäler er resa i förväg. Tjänsten riktar sig framförallt till förskola, skola och gymnasiet.

Har ni möjlighet att anpassa era tider är det bäst att inte åka i rusningstid. Mellan 9 och 15 på vardagar brukar det vara mer plats på våra tåg och bussar och därför är det bra om ni reser då.

För att anmäla er resa, vänligen fyll i en reseanmälan genom att klicka här och skicka in den ifyllda anmälan till reseanmalan@skanetrafiken.se. Skånetrafiken behöver få in anmälan minst 5 arbetsdagar i förväg. Vi undersöker om det är möjligt att sätta in en extra buss vid angiven avgång och återkommer till er. Vi gör vårt bästa för att göra er resa så bra som möjligt men kan tyvärr inte garantera att det finns en ledig buss vid det önskade tillfället.

Om ni har fått ändrade planer och inte ska resa, vänligen informera oss om det på reseanmalan@skanetrafiken.se minst 5 arbetsdagar i förväg. Vid utebliven resa kommer ni att debiteras Skånetrafikens extra kostnader.
Välkommen att kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp.