Jobba hos oss

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Genom att utveckla möjligheterna att resa kollektivt bidrar vi tillsammans till ett hållbart samhälle,en bättre miljö och ett levande landskap. Det ger hela Skåne kraft. Eller skjuts, om man så vill.

Våra medarbetare har en stor bredd av kompetenser och arbetar med till exempel apputveckling, upphandling, trafikplanering, marknadsföring, färdtjänsthandläggning och kundservice.
Skånetrafiken är en del av Region Skåne, som är Skånes största arbetsgivare.
Vårt huvudkontor ligger i Hässleholm, men vi har även verksamhet i Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad. Vi samarbetar med kommuner, Trafikverket, upphandlade trafikföretag och många andra.

Är vi rätt arbetsplats för dig?

På Skånetrafiken lever vi våra värderingar: välkomnande, drivande, omtanke och respekt – och det vill vi att du också gör.

Du kommer till en arbetsplats som präglas av samarbete och engagemang samtidigt som vi befinner oss i en omvärld full av förändringar. Att utvecklas och lära sig nytt är en del av vår vardag.

Vad erbjuder vi?

Hos får du vara med och bidra till något större, utvecklingen av Skåne som region, och att göra skillnad varje dag för skåningarna. Vi erbjuder en trygg anställning i en framtidsbransch.

Följ oss gärna på LinkedIn för att få uppdateringar om lediga tjänster. Du hittar dem även på Region Skånes rekryteringssida.


Söker du arbete som tågvärd, lokförare eller bussförare?

Hitta information om lediga tjänster på varje trafikföretags egen hemsida. All vår buss- och tågtrafik görs på entreprenad och körs av privata buss- och tågföretag.
Jobb inom buss och tåg