Välkommen till vår nya sajt

2022-11-21

Vi bygger om.

Vi jobbar hela tiden för att vår sajt ska vara så bra, enkel och tillgänglig som möjligt för alla våra användare. Därför har vi i dagarna uppdaterat sajten till en nyare och bättre version.
Arbetet, som bland annat innebär att vi rensat, optimerat och förnyat systemet, gör att vissa saker inte ser ut riktigt som vanligt.
Bland annat så är delar av ”Sök Resa” förändrad. Utseendet är nytt och funktionen något slimmad under en period. Detta är för att vi ska kunna ta reda på vad ni använder, behöver och vill ha i tjänsten och vidare göra de delarna så bra som möjligt.
Också i toppmenyn ser det annorlunda ut. Logga in-knappen samlar nu inlogg för både ”Mitt konto”, ”Företag” och ”Skola” på samma ställe. Lite enklare, lite mer logiskt.

Arbetet med att optimera vår sajt har bara börjat och det kommer dyka upp flera förbättringar och förändringar framöver. Via en kundenkät har vi tagit del av det ni tycker och vi tackar för alla synpunkter. Hoppas ni gillar sajten så här långt. Och ha tålamod med att vi bygger om.