Hämta din tidtabell här

2017-10-17

De senaste åren har fler och fler valt att använda våra appar eller vår hemsida för att hitta sina tider. Därför passar vi nu på att sluta trycka tidtabeller. Vill du fortfarande ha en fysisk tidtabell går det bra att skriva ut den själv. Du kan även beställa en utskriven tidtabell och få den hemskickad.

Tack vare att så många väljer våra digitala alternativ har vi tryckt färre tidtabeller de senaste åren. Trots det skickas många tusen tidtabeller fortfarande till återvinning vid varje tidtabellskifte. I år kommer ungefär sju ton tidtabeller att slängas.

Skånetrafiken ska vara ett hållbart alternativ och genom att sluta trycka tidtabeller kan vi minska vår miljöpåverkan ytterligare och bättre hushålla med de resurser vi har. Inte bara genom att minska på vår pappersanvändning utan även genom färre transporter. 

Genom att använda vår hemsida eller app för att kolla dina tider hjälper du oss att bli mer hållbara!

Hur kollar jag mina tider?

  • Du kan söka dina resor här eller med någon av våra appar.
  • Du hittar din tidtabell här.
  • På många av våra hållplatser och stationer sitter det aktuella tidtabeller.

Om jag gärna vill ha en utskriven tidtabell?

  • Du kan skriva ut en egen tidtabell här.
  • Du kan beställa en tidtabell och få den hemskickad om du inte själv har möjlighet att skriva ut. Funktionen för att beställa en tidtabell hittar du här. Tabellen du får hemskickad är utskriven i A4-format precis som om du skulle ha skrivit ut den själv.
  • Behöver du hjälp med att beställa kan du ringa vår kundtjänst eller besöka ett kundcenter så hjälper vi dig.