Fler avgångar och kortare restid över Öresundsbron

2017-09-01

Från 4 september kör vi fler avgångar över Öresundsbron. Det betyder fler tåg i rusningstid med fyra extra tåg från Malmö C till Köpenhamn H på morgonen och tre extra tåg tillbaka från Köpenhamn på eftermiddagen. Samtidigt erbjuder vi 500 kr i rabatt vid nästa laddning av Jojo Öresund Period och Jojo Student Öresund när du har registrerat ditt kort på mitt konto.

Från Malmö C mot Köpenhamn H klockan 07:02, 07:23, 07:42, 08:02
Från Köpenhamn H mot Malmö C klockan 15:56, 16:56, 17:16

Kortare restid

Utöver fler avgångar kortas restiden från Köpenhamn H till Malmö C. Det blir nästintill samma restid som innan gränskontrollerna infördes 2015. Det blir möjligt nu när uppehållen på CPH Airport och Hyllie kortas. För dig som reser vidare norrut från Malmö kortas restiden ytterligare när det längre uppehållet på Malmö C tas bort.  

Exempel

  • Köpenhamn H – Malmö C utan byte          39 min (idag 46 min)
  • Köpenhamn H – Lund C utan byte             51-52 min (idag 71-72 min)                            

500 kr rabatt på Jojo Öresund och Jojo Student Öresund

Den 4 september får du som reser med Jojo Öresund Period eller Jojo Student Öresund en värdekupong på 500 kronor att använda vid nästa laddning av ditt periodkort. Du får din värdekupong till den mejladress du har registrerat på mitt konto på skanetrafiken.se.

  • Om du har mitt konto men inte får ett mejl den 4 september: logga in på ditt konto och kolla att du har rätt Jojo Öresund-kort registrerat och en aktuell mejladress. När mejladress är uppdaterad och rätt kort registrerat får du inom två arbetsdagar ett mejl med värdekupong. 

  • Har du inget konto skapar du enkelt ett på skanetrafiken.se och registrerar ditt Jojo Öresund-kort där. Inom två arbetsdagar får du ett mejl med din värdekupong.

  • Så här gör du: Skriv ut värdekupongen och ta med den till ett kundcenter eller utvalt serviceombud. Där får du 500 kr rabatt när du laddar en ny period.

    Erbjudandet gäller dig som har registrerat ditt Jojo Period Öresund eller Jojo Student Öresund på mitt konto på skanetrafiken.se. Du kan endast använda din värdekupong för att ladda en ny period på ett kundcenter eller hos ett utvalt serviceombud.

Sista dag att registrera sitt kort på mitt konto är den 31 oktober 2017.