Företag

Upptäck hur Skånetrafiken kan ta din organisation, kommun eller företag framåt. Vi erbjuder flera smarta lösningar, beroende på hur du och dina medarbetare vill resa kollektivt - antingen i tjänsten eller till och från jobbet.

 • En lönsam affär

  Investera i ett sätt att resa som är bättre för miljön, företagshälsan och plånboken. Upptäck alla smarta fördelar som kollektivt resande för med sig – för verksamhet såväl som medarbetare.

 • Hållbara tjänsteresor

  Vad sägs om en smidig lösning där medarbetarna själva köper sin biljett när de reser i tjänsten, och företaget får slutnotan? Med ett företagskonto hos oss faktureras du månadsvis, och får full koll på resekostnaderna.

 • Företag Komplett

  Med vårt nya företagsprogram Komplett kan du erbjuda dina medarbetare kollektivt resande till och från jobbet. Lika delar uppskattad förmån som en riktigt smart investering.

 • Företagsportalen

  Företagsportalen är vårt smarta system både för resor i tjänsten och Företag Komplett. Genom att ange organisationsnummer och identifiera dig med Mobilt BankId kommer du enkelt igång med ett företagskonto.

 • Frågor och svar

  Här har vi samlat de vanligaste frågorna om våra företagstjänster. Till exempel hur du bjuder in medarbetare att själva köpa biljetter i appen och frågor om betalning.

 • Kontakta företagskundtjänst

  Kom i kontakt med vår företagskundtjänst om du behöver hjälp med Företagsportalen, vill veta mer om hur våra tjänster funkar eller har andra frågor och funderingar.