Skånetrafiken för företag

Upptäck hur Skånetrafiken kan ta er organisation, kommun eller företag framåt. Vi erbjuder flera smarta alternativ för verksamheter, beroende på hur du och dina medarbetare vill resa kollektivt - antingen i tjänsten eller till och från jobbet.

 • En lönsam affär

  Investera i ett sätt att resa som är bättre för miljön, företagshälsan och plånboken. Upptäck alla smarta fördelar som kollektivt resande för med sig – för verksamhet såväl som medarbetare.

 • Kollektiva tjänsteresor

  Vad sägs om ett smart system där medarbetarna själva köper sin biljett när de reser i tjänsten, och företaget får slutnotan? Med ett företagskonto hos oss faktureras du månadsvis, och får full koll på resekostnaderna.

 • Periodbiljett som löneförmån

  Med vårt nya företagsprogram Komplett kan du erbjuda dina medarbetare kollektivt resande till och från jobbet. Lika delar uppskattad förmån som en riktigt smart investering.

 • Företagsportalen

  Företagsportalen är vårt smarta system både för resor i tjänsten och Företag Komplett. Genom att ange organisationsnummer och identifiera dig med Mobilt BankId kommer du enkelt igång med ett företagskonto.

 • Frågor och svar

  Här har vi samlat de vanligaste frågorna om våra företagstjänster. Till exempel hur du bjuder in medarbetare att själva köpa biljetter i appen och frågor om betalning.

 • Kontakta företagskundtjänst

  Kom i kontakt med vår företagskundtjänst om du behöver hjälp med Företagsportalen, vill veta mer om hur våra tjänster funkar eller har andra frågor och funderingar.