Åk med Skånetrafiken och få rabatt på Tivoli

Som kund hos oss på Skånetrafiken har du alltid 20 procent rabatt på både entré och åkband. Rabatten gäller när du förköper biljetter och åkband i Tivolis webbshop via vår unika länk.

Det här ingår i erbjudandet:

  • 20 procent rabatt på entrén vid köp i Tivolis webshop
  • 20 procent rabatt på åkband vid köp i Tivolis webshop
  • En egen kö för alla med förköpta biljetter

Så här gör du för att använda våra erbjudanden

  • Gå in på Tivolis webbshop via vår unika länk.
  • Logga in med lösenordet "skånetrafiken". 
  • Köp dina biljetter och åkband ("turpas") med 20 procent rabatt. 
  • Biljetterna kan du sedan välja att visa upp i mobilen eller skriva ut själv via Tivolis funktion för "print-selv billetter". 

Har du fler frågor?

Har du frågor om dina Tivoli-biljetter eller om deras webbshop ska du höra av dig direkt till info@tivoli.dk för att få rätt hjälp. 

Entré med Turpas
Gäller för en person på 8 år eller äldre. En biljett per person ska användas.
Priser i danska kronor: 280 kronor. Normalpris 350 kronor.

Biljetten gäller för inträde till Tivoli den angivna perioden samt rätt till ett Turpas vid besöket. Entrébiljetten scannas vid en av Tivolis ingångar. Turpasbiljetten byts till ett Turpas i självbetjäningskioskerna i Haven. Biljetten kan inte återbetalas eller bytas.

Entrébiljett
Gäller för en person på 8 år eller äldre. En biljett per person ska användas under besöket.
Pris i danska kronor: 96 kronor. Normalpris 120 kronor.

Barnbiljett
Gäller för ett barn på 3-7 år eller. En biljett per person ska användas under besöket.
Pris i danska kronor: 40 kronor. Normalpris 50 kronor.

OBS: Barn mellan 0 och 2 år går in gratis på Tivoli och behöver därför ingen entrébiljett. Om Turpas önskas till barnet kan det köpas separa på Tivolis hemsida. Entrébiljetten gäller inträde till Tivoli en gång per person under den angivna perioden Entrébiljetten scannas vid en av Tivolis ingångar.

Turpasbiljett
Pris, danska kronor: 184 kronor. Normalpris 230 kronor.

Turpasbiljetten ger rätt till ett Turpas vid besöket och gäller för alla Tivolis åkattraktioner. Din Turpasbiljett byts till ett Turpas i självbetjäningskioskerna i Haven.

Turpasbiljett PLUS
Pris, danska kronor: 232 kronor. Normalpris 290 kronor.

Turpasbiljetten ger rätt till ett Turpas vid besöket och gäller för alla Tivolis åkattraktioner. Din Turpasbiljett byts till ett Turpas i självbetjäningskioskerna i Haven.

Turpasbiljetten PLUS ger rätt till ett Turpas vid besöket och gäller för alla Tivolis åkattraktioner och inkluderar också Virtual reality på Dæmonen, tillgång till Akvariet och ett gratis spel på Hyggehjulet - Chokladspel. Din Turpasbiljett byts till ett Turpas i självbetjäningskioskerna i Haven.

OBS! Om biljetten skrivs ut mer än en gång fungerar den endast första gången den används. Biljetterna kan inte återbetalas eller bytas.