Serviceresors app

Nu kan du som har beviljat färdtjänsttillstånd gå in via app eller webb för att boka eller avboka din resa och se andra detaljer som till exempel egenavgift.

Du som reser med sjukresor kan se dina bokade resor och avboka din sjukresa i serviceresors app eller på webben. Det pågår utveckling för att du även kunna boka sjukresa via appen.

För att du ska kunna se eller boka din resa krävs att du har en dator eller smartphone. För smartphone går appen att ladda ner från Appstore eller Google play. Ikonen är gul med ett svart fordon och heter Serviceresor. Går du in via din dator besöker du Serviceresor Skånetrafiken och legitimerar dig med BankId.

Under rubriken ”Mitt konto” i appen kan du se personlig information med kontaktuppgifter, till exempel vilken typ av färdtjänst som du är beviljad och hur länge tillståndet gäller. Via denna länk kan du läsa mer om hur du använder serviceresors app. 

Appen är en viktig del i vår digitala resa och i vår ambition att göra det enklare och smidigare att boka resa med oss och att du mer delaktig och kan styra din egen resa.

Vid frågor vänligen kontakta kundtjanstserviceresor@skanetrafiken.se eller ring 0771-77 44 33.